Choose Your Game

  • GTA V

  • Battlefield

  • MadMax - FuryRoad

  • Mass Effect

  • Need For Speed

  • Call Of Duty

  • Halo

  • Star Wars

  • Just Cause

  • Far Cry

  • Crysis

  • LOTR

  • DOTA

  • Minecraft

  • TitanFall

  • Assassins Creed

  • The Witcher

  • Metal Gear Solid

  • Half Life

  • Street Fighter


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

osu!relax just doesnt work

#1
The bot will click notes until there are 2 Notes that have to be clicked in a short time of eachother (Streams and bursts) It makes maps literally unplayable 

this is my config 
http://prntscr.com/j012z7
http://prntscr.com/j0130z
Reply
#2
Alternating window should be higher than your stream window, but other than that it looks functional. Try playing without detect note and see if it still happens?
Reply
#3
lol nvm my dumbass had mouse buttons on

also is this config any better than my last one?
http://prntscr.com/j12d13
Reply
#4
Genius.

And yeah that config is good as long as it works properly for you.
Reply
#5
Well problem is it doesnt, im trying to play nomod 5-6* Ar 9-10 maps and i hit a lot of 100s without holding space or alt

also whenever i load into bancho it gets stuck in an endless loop of reconnecting unless I dont have the cheats injected
Reply
#6
(04-07-2018, 10:21 PM)fluidity Wrote: Well problem is it doesnt, im trying to play nomod 5-6* Ar 9-10 maps and i hit a lot of 100s without holding space or alt

also whenever i load into bancho it gets stuck in an endless loop of reconnecting unless I dont have the cheats injected

Maybe try reducing your Random Offset a bit. If you're having high/low numers on your "local beatmap offset" (in-game), that can be an issue. Another issue you might be having is that your FPS is too low or that your ms is too high. 

You can also try turning on/off your raw input (unsure if this will have any effect though).

In regards to your endless loop of reconnecting, I had that happen as well, only once though, unsure what the cause of it was but all seems to be OK now.

GL.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
 10:21 AM   04-23-2018  Powered By MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.